Kattekrabbels Forum

Volledige versie: Hallo
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hallo Iedereen,

Ik ben nieuw op dit forum omdat ik voor mijn stageopdracht op zoek met naar katteneigenaren die mij willen helpen. Ik hoop ze op dit forum te vinden Smile

Groetjes,
Sanne
Hallo Sanne,

Welkom hier,heb je zelf ook een kat?
Welkom Sanne
hallo sanne, welkom hier, al is het uitgangspunt zakelijk, misschien heb je zelf ook katten en vind je het ook nog leuk?
ik denk niet dat sanne hier verder nog gaat reageren.
ik heb nu net even gekeken wat er bij de "voeding" stond, maar inderdaad: die zien we nooit meer, terug!
Ik denk het ook niet Rien.
Nu zit ik met dat liedje/zinnetje in mijn hoofd: "Die zien we nooit meer te-rug" Weet iemand van wat dat ook alweer is? hihi
Ohjee, ik ken dat liedje gelukkig niet Smile
(17-04-2013, 20:00:06)Dance schreef: [ -> ]Nu zit ik met dat liedje/zinnetje in mijn hoofd: "Die zien we nooit meer te-rug" Weet iemand van wat dat ook alweer is? hihi


"Kieskeurig
Kieskeurig was een consumentenprogramma van de TROS, dat werd uitgezonden van medio jaren 70 tot medio 1993. Het was naast Koning Klant het tweede consumentenprogramma op de Nederlandse televisie.
Het programma werd aanvankelijk gepresenteerd door Mireille Bekooij en Hein van Nievelt. Na de overstap van Wim Bosboom van de VARA naar de TROS nam deze de plaats in van Hein van Nievelt en werd de laatste invalpresentator. Het programma was behulpzaam bij consumenten met klachten of problemen op consumentengebied. Ook vonden er testen plaats.
Een bekende rubriek was 'Het wrak van de weg' waarbij een consument centraal stond die een (meestal tweedehands) auto had gekocht die niet voldeed. Het item eindigde dan bijna altijd met het wrak dat door een snijbrander tot schroot werd verwerkt met daarbij de woorden 'Die zien we nooit meer terug'.
In 1993 werd het programma voor het laatst uitgezonden en later opgevolgd door het nog steeds bestaande consumentenprogramma TROS Radar." http://nl.wikipedia.org/wiki/Kieskeurig

Hallo Dance, ik weet niet hoe oud je bent, maar ik weet wel dat in België ook naar nl.tv gekeken wordt (net zo goed als andersom!). Of je hebt dit programma dus gezien, of het is gewoon een 'uitroep / kreet' in gezongen vorm, dat wel, die heel populair was... Ik kan 't me nog herinneren.
Maar hierboven dus uit wiki waar 't vandaan komt.

Echt niet Rien, ken jij dit niet... was toch errug bekend!! Misschien moet ik 't voor je zingen hahahahihihi, 'k stond er bij en ik keek er naar....! ( ken je die ook niet meer Big Grin )