Kattekrabbels Forum

Volledige versie: Ricky
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ricky is wel op een heel bijzondere manier bij ons gekomen.
Toen Jiskefet was overleden, hebben we hem in de tuin begraven. Ik was er helemaal kapot van en wilde beslist geen andere kat, omdat Jissy mijn grootste aanbidder was, en onvervangbaar.

Maar Jiskefet zelf had andere plannen. Terwijl ik de eerste schep zand in zijn graf gooide, hoorde ik ineens een stem in mijn hoofd: morgenochtend om 11 uur asiel Louterbloemen.
Ik was nog nooit in dat asiel geweest, en wist niet dat 11 uur de openingstijd was, maar toen we daar om 10 over 11 aankwamen, zat Ricky al voor het raam op de uitkijk. Hij bleek minder dan een uur daarvoor uit de quarantaine overgeplaatst te zijn naar de losloop.

Ricky had duidelijk ook instructies ontvangen, want hij was vastbesloten om met ons mee naar huis te gaan. Hij liep zelfs uit eigen beweging het reismandje in en gaf mijn hand een kopje, alsof hij wilde zeggen: deurtje dicht en gaan!!!!

Hij was een echte binnenkat, en had bij iemand gewoond die schijnbaar veel te weinig thuis was, want hij had een overmatige behoefte aan aandacht. En dat was precies wat wij nodig hadden: een kat die ONS heel hard nodig had.

Jiskefet had heel goed gekozen.

Ricky is nu ruim 8 jaar bij ons, en een intens gelukkige kat. Hij houdt nog steeds van aandacht van mensen, maar geniet ook van het gezelschap van de andere katten, hoewel hij wel echt zijn eigen gang gaat.

Ricky net bij ons
[Afbeelding: 1509859_1492115177674164_4364814761037041583_n.jpg]

Ricky nu
[Afbeelding: kiekeboe_zps28f01662.jpg]
Ahhh wat lief.
Hoe liefHeartHeart
Wat een leukerd is Ricky; zwart-witjes, daar val ik als een blok voor Smile
Lief hoor en een mooi verhaal! Smile
Bijzonder verhaal ! en wat een leuk kereltje