Kattekrabbels Forum

Volledige versie: Wobbel
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Wobbel is slachtoffer van een scheiding en heeft 2 jaar in Gouda op straat geleefd. Die man heeft eerst zijn vrouw of vriendin het huis uit geschopt, en daarna haar kat. Diverse buren ontfermden zich over hem, maar omdat die mensen allemaal katten hadden waar hij niet mee overweg kon, kon niemand hem in huis nemen.

Toen hebben wij gesolliciteerd als personeel, en Wobbel heeft ons aangenomen.In het begin was hij vreselijk schrikachtig, maar inmiddels heeft hij zijn plekje helemaal gevonden. Alleen kan je nog steeds merken dat die man hem ruw behandeld heeft, want als een man een al te schielijke beweging maakt of zijn stem verheft, reageert hij nog steeds als een geslagen hond...

Hij heeft nogal last van voedselagressie en bedelt bij alle buren als hij de kans krijgt. Maar ons Wobbeltje komt niets tekort, en afgezien van een snoepje krijgt hij verder niets van de buren. Maar ze vinden het wel heel grappig hoe hij in de tuin zit te wachten tot ze hem iets komen geven. Het is echt een heerlijke schooier.

Zonnen op het dak van de achterburen
[Afbeelding: herfstzon_zps5d0066bd.jpg]

[Afbeelding: 10420107_10202451161228781_28997017072738755_n.jpg]
Prachtige kat,het is net of hij een echte muis heeft.Big Grin
Wel geinig hoe hij die muis gevangen houd.
Ellendig weer hoe dieren altijd de dupe zijn.
Fijn dat hij bij jullie zijn plekje heeft gevonden...
Wat een heerlijk jong!
Ach gos, wat fijn dat hij weer een eigen plekje heeft waar hij geliefd is!