Kattekrabbels Forum

Volledige versie: Romeo
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Romeo is een halfbroertje, neefje of achterneefje van Xena. Hij komt van dezelfde camping, waar hij al anderhalf jaar als ongecastreerde kater de scepter zwaaide voordat Kattenzorg ingeseind werd en Peter hem ving. Toen ik hem kreeg was hij net 2 weken geleden geholpen, en achteraf gezien was dat een grote fout. Hij stond nog stijf van de testosteron en was zo brutaal als de beul. Hij had binnen een week de bijnaam Rambo te pakken.

Het ging helemaal fout tussen hem en de andere katten, op een gegeven moment vloog hij Catweazle aan omdat die bij mij op schoot sprong, terwijl Romeo zelf een paar meter verderop alg te dutten. Hij was gewoon stikjaoers dat en andere kat OOK bij mij op schoot sprong. Dat was de spreekwoordelijke druppel, dus na 4 weken heb ik hem teruggebracht naar Peter. Ik was in tranen, want ik was stapelverliefd op hem.

Maar toen ik na een tijdje hoorde dat hij helemaal gekalmeerd was en bij Peter inmiddels prima met de andere katten omging, heb ik hem meteen teruggehaald. Ik heb hem niet voor niets Romeo gedoopt, hij is mijn Romeo, mijn blonde charmeur, ik ben stapel-knettergek op die kat.

En kan je me ongelijk geven????

[Afbeelding: 730329532_7830_zpsd6db34ce.jpg]

[Afbeelding: carly15_zpsbab6151a.jpg]

[Afbeelding: rood1_zpsc764d262.jpg]

[Afbeelding: romeo2_zps16ba6ba5.jpg]
Het lijken net kleine lichtjes, wat heeft Romeo daar tussen zijn pootjes? goh ik kan er niet opkomen hoe dat heet.
(05-07-2014, 23:47:58)Flipje schreef: [ -> ]Het lijken net kleine lichtjes, wat heeft Romeo daar tussen zijn pootjes? goh ik kan er niet opkomen hoe dat heet.

een Boink 001
Die dingen zijn een ware rage in Engeland
Een heel mooi ventje!
Mooie rode kater.
Romeo is een Stuk / een mooie rooie! Smile
Wanneer heb je hem zijn naam gegeven?
Mooi !!!
(06-07-2014, 12:35:42)jodokus52 schreef: [ -> ]Romeo is een Stuk / een mooie rooie! Smile
Wanneer heb je hem zijn naam gegeven?

Toen ik hem net 1 of 2 dagen in huis had. Hij heette eerst Gompie, omdat hij zo'n verbaasde blik kon opzetten. Maar zodra hij met zijn charme-offensief begon, noemde ik hem steeds Casanova, Romeo en Don Juan. De naam Romeo is blijven plakken....
Prachtige vent. Smile
Begrijpelijk: mooie kerel!