Kattekrabbels Forum

Volledige versie: Hallo, allemaal....
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
hallo,
Ik ben Esther Bebingh ik ben 27 jaar en ik woon in emmen.Ik heb al een paar keer eerder even meegeschreven over mijn katten, els ( mijn moeder) heeft ook het een en ander al verteld.... Maar nu ik eindelijk zelf internet heb wil ik toch wat vaker even mee kletsen.
zoal ik al schreef ben een dochter van els en hierdoor ken ik natuurlijk Zam en Bickel ook.
Toen ik op me zelf ging wonen heb ik Sjors en Sjaakie gekregen van mijn ouders... ik ben samen met ze naar beilen gegaan om ze uit te zoeken...nou ja eigenlijk heb ik mezelf uit laten zoeken haha. Sjors heeft mij uitgezocht. Ik was druk aan het kijken welk katje ik wilde hebben, maar de een was te druk en de ander had geen leuk koppie. En toen kwam Sjors ineens aangewandeld en toen ik hem aankeek wist ik het meteen....wat lief!! toen is hij bij me gaan zitten en wou niet meer weg. elke keer als ik hem wegzette of als ik weg liep kwam hij terug.
Keuze 1 was gemaakt en toen moest ik nog een 2e katje uitzoeken. Ik ben er maar bij gaan zitten. Sjaakie kwam aangewandeld, snuffelde aan mijn hand en ging bij Sjors liggen...twee dikke maatjes. En even later liep ik nogal trots en blij naar buiten met mij eigen katjes sjors en sjaakie.
(De foto's die els heeft gemaakt staan bij wind en windy--sjors en sjaakie).

Sjors:
Sjors is een cyperse kat, gecastreed. Zijn motto is: als het maar eetbaar is!! Hij eet de gekste dingen. Plundert dagelijks de prullenbak. Verstopt handoeken, theedoeken en poetsdoekjes. Knuffeld graag. Echte vliegen vanger. Mopperkont. Hij is klein en slank. Sloopt nieuwe net aangeschafte prulletjes in huis. Houd alles in de gaten. Zit graag in mijn kleding kast. Krabbeld aan de bank waar ik bij sta en loopt dan met opgeheven staart vrolijk weg!! Zit geen Kwaad in.

Sjaakie:
Sjaakie is een cyperse kat met wit. Gecastreerd. Groot. Lomp. Aanhalig. KLetskous, bij alles wat hij doet maakt hij even een melding. Slaapkop, valt geregeld van de stoel als hij zich in de slaap omdraaid. Kieskeurig met eten. Zit graag in mijn nek tijdens huiswerk maken en schoonmaken. Wast graag mensen. Ligt graag op bed. Zijn motto is: een goed gesprek is nooit weg. Is vrij snel beledigd. Verslaafd aan knuffelen. Laat niet alles zomaar gebeuren.

mezelf:
Ik ben esther 27 jaar.
Ik doe de opleiding werken en leren voor verzorgende. ga straks mijn 3e en laatste jaar in. Ik ga dan werken in een verpleeghuis waar dementerende ouderen wonen.
Ik heb gewerkt in dierenpark emmen als dierverzorger.
Mijn hobbys zijn: lezen, tekenen, mopperen, dingen doen met vrienden en mijn zusje (eefke), Justin plagen, natuurlijk mijn lieve lieve katten.

groetjes esther Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue
Wat leuk dat je je zo uitgebreid voorstelt
Prachtig hoe je over de katten vertelt ook, je ziet het zo voor je.

Zou hartstikke leuk zijn als je eens vaker mee kwam kletsen
En foto's van die knappe knullen van je. Big Grin
hoi esther! wat een leuk voorstelverhaal Big Grin gezellig als je vaker mee komt kletsen, welkom hoor!!
waar ik nou benieuwd naar ben: waarom ben je geen dierverzorgster gebleven?? dat lijkt me toch zo'n geweldige baan Smile
Welkom...leuk hoe je over je katten en jezelf verteld!
Leuk geschreven Esther.
Maak voor jezelf een eigen topic en klets gezelllig mee.
Esther ,kind toch,weet je wel dat als je het schrijft 27 ouder klinkt dan als je het zegt ......... :lol: :roll: Confusedhock:
Welkom Ester! Leuk voorstel verhaal!! Big Grin
hallo rieneke,
je vroeg waarom ik nu geen dierverzorger meer ben..
Ik zou het heel erg graag willen hoor, dat is het niet.
Ik was weekendhulp en had een aantal flexuren voor door de week, mijn contract was afgelopen. Omdat mijn functie al een extra functie was kon ik niet blijven. Het is gewoon heel jammer dat er niet veel facatures zijn en als ze er zijn worden ze intern opgelost. En als er wel een baantje vrij komt is het vaak voor tijdelijk en dat wil ik niet.

groetje esther
op zo'n manier...dat is zeker jammer ! Sad
[Afbeelding: 2007_0407Image0008-1.jpg]
Welkom Esther !! gezellig dat je hier komt kletsen en wat heb je een leuk voorstel verhaal!
Veel plezier hier bij krabbels!
[Afbeelding: welkom29.gif]

Welkom Esther!
fijn dat je zelf nu ook internet hebt.
Dan kunnen we wat vaker van jullie horen.
Leuk verhaal Esther. Fijn dat je erbij komt.
Van harte welkom. Big Grin