Kattekrabbels Forum

Volledige versie: Het P-team en personeel komt hier ook eens kijken.
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hallo kattofielen!

Ik ben Claudia en ik ben het trotse personeel van het P-team. Ik hoorde via betrouwbare bron dat het hier erg gezellig is. Dus vandaar dat mijn team en ik hier ook eens komen kijken. Nou snap ik dat jullie mijn katten vast interessanter vinden dan mij, dus ik zal ze even netjes voorstellen. Het P-team bestaat uit:

Pandora, Noorse bosmuts, geboren op 22-02-2001
Pandora is de dame van het P-team. Alles wat ze doet gaat sierlijk en elegant. Ze weet dat ze mooi is en heeft geen gebrek aan kapsones. Ze houdt niet van knuffelen, tenzij ze er een snoepje voor krijgt. Dan wringt ze zich in allerlei bochten om je te verleiden. Het is een hele slimme poes, maar ze is er helaas van overtuigd dat wij net zo kort van memorie zijn qua snoepjes als zij.

[Afbeelding: nobo01.jpg]

Pietsie, Noorse bosmuts, geboren op 22-02-2001
Pietsie komt uit hetzelfde nest als Pandora, maar lijkt in helemaal niks op haar zus. Ze is graag op zichzelf en houdt erg van slapen. Voor een goed uitzicht over haar territorium klimt ze tot bovenin de kattenren. Pietsie is een echte sloddervos. Haar vacht zit altijd in de war en vol met klitten. En hoe elke slak uit de tuin in haar staart komt te hangen, is ook een raadsel. De snelheid en slimheid van de Noor heeft ze wel, want ze is een goede jager. Zelfs in de afgesloten kattenren weet ze vogeltjes te vangen.

[Afbeelding: DSC03752.jpg]

Plotseling (Lord of the Rags), Ragdoll kater, geboren op 17-12-2005
Plotseling is een regelrechte hartendief. Met zijn hemelsblauwe ogen kijkt hij je verliefd aan. Hij is gek op knuffelen en raakt daarvan helemaal in katzwijm. Hij doet de rasnaam Ragdoll eer aan. Verder is het een echte kletsmajoor. Deze jongen heeft werkelijk overal commentaar op. Als je niet snel genoeg op hem reageert, schroeft hij gewoon de decibellen op tot hij de gewenste aandacht krijgt. We hebben bewondering voor zijn scala aan toonladders, maar hebben helaas zijn volumeknop nog niet kunnen vinden.

[Afbeelding: rd41.jpg]

Plato, Ragdoll kater, geboren op 04-05-2006
Plato betekent: breedgeschouderde. Grappig, want hij is inderdaad de breedste van alle P-tjes. Deze ragdoll is het toonbeeld van luiheid. Zelfs bij de cat-it waterfontein ligt hij te drinken. Maar áls deze kolos zijn gekke 5 minuten krijgt, dan rauscht er 7 kilo Rag door het huis en stuift alles en iedereen aan de kant.

[Afbeelding: rd09.jpg]

Pepper, Britse Korthaar poes, geboren op 13-11-06
Pepper is een rooie meid. Dat zegt eigenlijk genoeg. Het is een dondersteen met een groot hart. Een wildebras en een pipo de clown. Van knuffelen moet ze niks hebben. En tijdens de verplichte ochtendknuffel ontpopt ze zich tot een ware worstelkampioene. En als een brit niet wil, dan wil een brit niet. Pepper is vooral "lekker pûh!"

[Afbeelding: DSC03760.jpg]

Penarie, Maine Coone poes, geboren op 27-02-2007
Penarie is een goede vriendin voor Pepper. Ook zij heeft humor. Van knuffelen krijgt ze geen genoeg. Penarie is LIEFFFFF. Ze maakt geluidjes als een cavia, heeft geen rem en heeft als motto: Als het nu niet mag, dan doe ik het straks wel.

[Afbeelding: mc07.jpg]

Passie, Britse Korthaar kater, geboren op 09-04-07
De jongste telg van het P-team. Passie is wel dapper, maar schrikt heel snel. Hij kijkt verbaasd de wereld in en heeft als bijnaam "grijze smurf" omdat hij nogal ielig is. Wel kan hij heel hard spinnen. Hij vindt het gezellig om op schoot te zitten en mee te kijken met wat het personeel uitvoert op de computer.

[Afbeelding: DSC03829.jpg]

Kortom een gezellige kudde katten waar ik mijn handen vol aan heb. Maar natuurlijk heb ik vooral heel veel plezier van ze en verrijken ze mijn leven.

Groetjes van Claudia Wink
Hoi wat een mooi stel, maar pepper is om van de smelten, wat een lekkerdje.
En gezellig is het hier idd hoor.
Hoi Claudia welkom hier bij krabbels
welkom claudia, prachtige katten heb je!
mocht je plotseling kwijt willen, dan hoor ik het graag Tongue
en gezellig is het hier zeker, gooi je er maar gewoon tussen Big Grin
Lieve Clau,

heel leuk jou hier tegen te komen. Betrouwbare bron?! :lol:

Heel leuk jouw P-tal ns op een rijtje te zien..nu zal ik eindelijk de namen aan de katten kunnen linken..Heel karwei hoor!!!

DIkke knuffels voor hen allemaal..tzijn allemaal zo'n mooierds..

San
x
hoihoi :cheers:

Het valt in herhaling, maar ik zeg het ook!
Wat een prachtige poezels. Das vast een heel huis vol geluk Big Grin

ik kijk uit naar je catlog, Claudia.

Groetjes,

Freek
Welkom op Krabbels!

Wat een práchtig stel, en wat schrijf je er heerlijk beeldend over Big Grin
Veel krabbelplezier!
Het wordt hier steeds gezelliger.

Hartelijk welkom met je prachtige 7-tal, Claudia. Tongue
Nadine schreef:Welkom op Krabbels!

Wat een práchtig stel, en wat schrijf je er heerlijk beeldend over Big Grin
Veel krabbelplezier!

Dat dacht ik dus ook, Claudia welkom op kattekrabbels de gezelligste katten site met allemaal kattofielen eerste klasse...
Je bent hier op je plekkie ... :lol:
Van harte vanwege Martine en haar Wally
Welkom Claudia, met je 7 prachtige katten!
Ik hoop dat we nog veel verhalen van ze mogen horen!!
MOet bekennen dat ik nu al verlieft ben op....... plotseling
Veel krabbel plezier
Hahaha, wat grappig toch dat iedereen altijd zijn eigen favoriete P-tje schijnt te hebben.

Maar ja, ze zijn ook echt totaal niet met elkaar te vergelijken. Ze hebben alle 7 zo hun eigen streken en charmes.
Wow, das een fortuin aan katten Confusedhock:

Je schrijft het allemaal zo leuk! Mooie katten zijn het hoor maar ik krijg het idee dat er een hoop mensen van een ras-forum aan het overlopen zijn Wink

Welkom trouwens :oops:
Natasja schreef:ik krijg het idee dat er een hoop mensen van een ras-forum aan het overlopen zijn Wink

Hahaha, nee hoor. Ik zou niet weten bij welk rasforum ik me dan moest aanmelden. Wij hebben hier een multikatturele samenleving waar 4 verschillende rassen (nou ja vijf als je ons mensen ook telt) in perfecte harmonie samenleven. En om me nou bij 4 verschillende rasfora aan te sluiten lijkt me een beetje te veel van het goede. Dan kom ik nergens meer aan toe, hihihi.

Maar ik ben hier gekomen via een tip. Laat ik een hint geven: Ze is een Belgische boekenwurm die kan zingen en dansen. En die op slinkse wijze huisdier-van-de-maand verkiezingen saboteert... :wink:
Whahahahahahaha, daar is niks slinks aan... Knap staaltje werving..... ze zou de politiek inmoeten Confusedhock: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: O dat is een moeilijke hoor!!!
Dag Claudia!
Welkom bij kattekrabbels!
Wat heb je prachtige katten.. Confusedhock: ze zijn allemaal even mooi. [Afbeelding: pet_kitty.gif]
Maar ik moet zeggen Passie is ook mijn passie..
Ik heb een britse langhaar en een korthaar.. en hopelijk komt er over een tijdje een tabby bij. Vandaar dat Passie net even een streepje voor heeft. [Afbeelding: love.gif]
Ze heet zeker Ssssss..............andra :lol:
(maar jullie komen wel allemaal van groove toch)
nee, ik ken Sandra van de SKL (Suikerkattenlijst). Maar op Groove babbel ik ook wel eens mee hoor als de onderwerpen me aanstaan. En zelfs ook wel eens op kattenplaza. Maar ik hou niet alles bij. Dat zou een dagtaak worden en er moet natuurlijk ook nog wel eens gewerkt worden tussen de bedrijven door, hihihi.
Allereerst ook namens mij welkom, wat een aanwinsten zeg ahhaha, heeeerlijk dat P team!!!!!!!!!!!!!!!! moet toch wat meer foto;s zien voor een favorietje hoorWink
Welkom op katttekrabbels claudia,je hebt prachtige poezen.


groetjes chantal Smile
Kattekwaad schreef:nee, ik ken Sandra van de SKL (Suikerkattenlijst). Maar op Groove babbel ik ook wel eens mee hoor als de onderwerpen me aanstaan. En zelfs ook wel eens op kattenplaza. Maar ik hou niet alles bij. Dat zou een dagtaak worden en er moet natuurlijk ook nog wel eens gewerkt worden tussen de bedrijven door, hihihi.

FLauw he dat werken, anders kon je hele dag lekker forummen :lol:
welkom op het forum en wat een mooie katten heb je allemaal zeg