Kattekrabbels Forum

Volledige versie: voorstellen
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Pagina's: 1 2 3 4
Hallo allemaal. Ik ben Chris sinds enkele dagen medebezitter van een roode poes van ca. 1,5 jaar oud (jong).
Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe kattekrabbels. Ik hoop, nee ik weet dat we hier veel plezier beleven kunnen. Maar ook voor droefenis hoop ik hier een open oor te vinden. Nogmaals: GEFELICITEERD. Chris Sad 8) Tongue :roll:
Alle oortjes zijn gespits... voor alles wat je van het hart moet.... :wink:

Foto's!!!!!!!! Tongue :lol:
Ja een apart foto topic das een idee Nadine!
Hallo allemaal.
Ik ben Mieke en met Chris getrouwd.
Dus wij hebben sinds 6 dagen een nieuw rood katje, genaamd MOMO.
Momo is ongeveer 1,5 jaar jong.
Wij hebben haar uit het katten asiel gehaald.
Wij hopen dat zij heel oud word bij ons.
Ik ben Bianca, 32 jaar, getrouwd met Vincent en ik heb 2 kindjes een dochter Ismay en een zoontje Yoran.
Hier in huis is het een hele dierenbende.
Hond Jara, kater Balou, kater Sjors, 4 vogels, een konijntje en een vijver met vissen.
Echt genieten is dat al die dieren om je heen!
Hallo allemaal,

Mijn naam is Dennis en ben het gelukkig mede personeel van Lady, Tommy en Baily. Mijn leeftijd is 33 jaar en ik ben al meer dan 11 jaar gelukkig samen met Nadine.

Mijn rol zal meer op de (technische) achtergrond zijn, maar af en toe zal ik ook wel eens even lekker komen buurten Big Grin

Groetjes,
Dennis
Mijn naam is Els.Ben het personeel van Zam en Bickel.
Onze 2 je weet wel katers.Ben getrouwd en woon in Emmen.
Hallo iedereen, Ik ben Lisenka, ben 33 jaar en woon samen met Hans in Ede. Wij zijn personeel/blikopeners van Misty, ze is ruim 2 jaar en is sinds een jaar bij ons. En dan hebben we nog Diesel, hij is 1 jaar oud en sinds 10 dagen bij ons.. :mrgreen:

Even een aanpassing voor de nieuwe leden, Diesel is 1 oktober overleden na bijna twee maanden ziek te zijn geweest. Hij kreeg steeds meer te verduren dus we hebben hem in laten slapen.

Omdat we wel weer gezelschap willen voor Misty maar niet te snel omdat we het verlies van Diesel willen verwerken... Zijn we nu aan het wachten tot Charly 13 weekjes oud is en bij ons komt wonen.
Ik ben Gea, 33, woon 7 jaar samen met Diet en wij zijn dankbaar personeel van 5 katten, Lilah, Remi, Hijo, Luusje en Zuurtje(Azuro).
ik ben rieneke, 49 jaar, en overtuigd vrijgezel Big Grin
ik woon samen met miepje, daan, nelis, en de kleine bassie. ik ben gek op dieren, en werk bij de dierenambulance en het vogelasiel.
En ik ben Patries, 23 jaar, woon in Delft samen met mijn mannetje Etienne, zoon Roy van inmiddels 3,5 jaar en dochter Mandy van 14 maanden, Kater Kruimel van ongeveer 19 maanden (geb datum onbekend Tongue ) en je weet wel kater Rakker van ongeveer 17 maanden (geboortedatum even eens onbekend Tongue) en konijn eeeuhh eeuhh Konijn :roll: van nu denk ik een maandje of 2...
Hoi allemaal,
Ik ben Natasja, 24jr, en woon in Breda samen met Michel (nu officieel :!: ), Zen (sinds 04-10-05) en een aantal reptielen (van Michel).
Zen komt uit het asiel te Breda en is bijna 3, schat ik. Het is een scheet van een kat maar dat vind elk kattenpersoneel.

[Afbeelding: DSC01483.jpg]

Hier nog een linkje van Zusje/Zen hoe ze bij ons kwam....(hoop dat het werkt)
http://asielbreda.ons-domein.info/terugblik/zen.php
Ja hoor dat werkt!
Hallo ikke ben Balou ik ben bijna 1 jaar oud en ik ben een jongentje. Alleen ben ik toen ik een maand of 5 oud was een deel verloren bij de DA, gemeen hè, heb het nooit terug gekregen.
Ik ben bij Vincent & Bianca en de kindjes komen wonen als een heel klein ventje en ik werd me toch ziek, getver, wat was ik beroerd, maar gelukkig waren ze heel lief voor me en hebben ze samen met de DA goed voor me gezorgd zodat ik nou al een heel grote stoere kerel ben 8)
Er woont hier ook een hond Jara, die kan je lekker klieren joh, maar ze is wel heel lief en je kan ook fijn een potje stoeien met d'r.
En paar weken geleden hebben ze er nog een rooie kerel bij in huis gehaald, was best zielig hoor, hij mocht helemaal niet fijn bij mensen thuis wonen maar zat in een asiel of zo noemen ze dat geloof ik. Nou we zijn al dikke vriendjes hoor, heb veel lol met hem.

Nou nu weten jullie een beetje wie ik ben, vrouwtje schrijft wel weer verder iedere keer over mij en gaat ze foto's hier zetten. Moet ze altijd wel eerst netjes aan me vragen natuurlijk, ik moet er natuurlijk wel op mijn voordeligst op staan.

[Afbeelding: fa5992cc.png] Balou
Nou nu die grote zwart / witte hier zich heeft voorgesteld kan ik natuurlijk niet achterblijven.
Sjors is de naam.
Ben al 2 1/2 en dus al een heel stuk wijzer dan die Balou Big Grin
Helaas waren dat niet zulke mooie jaren, maar gelukkig had Bianca mij op internet in het asiel gezien en kwamen ze kijken naar me. Gingen ze toch eerst nog weer weg, tsst. Maar bleek dat ze die middag weer kwamen bij me omdat de bazin van het asiel er dan pas weer was. Dus ik gooi nog eens al mijn charmes in de strijd en ja hoor, ik mag mee. Dat heb ik ff mooi gedaan. Thuis blijkt er dus die Balou te lopen. Ff meppen en grommen naar hem paar dagen en hij weet zijn plek, gna gna. En o ja er is ook een hond, wat ik daar nou toch mee moest. Maar Balou speelt er mee, en ach ze is best wel aardig. Dus misschien moet ik het ook maar eens proberen. Bij de baasjes kan je zalig op schoot zitten en word je prima gekriebeld, prima geregeld. Eten is hier ook niks op aan te merken dus ik houd het hier wel ff uit.

[Afbeelding: fa5992cc.png] Sjors
Heel leuk geschreven Bianca.
Dank je Mieke :oops:
hahahaha....je hebt knappe katten! Die vertellen zelf hun verhaaltje wel! Leuk!
Nou, dan ik ook maar even he?!

Ik ben Rianne, 24 jaar en 3,5 jaar samen met Kenneth. We wonen nu bijna 3 jaar samen en we hebben al een heuse beestenbende verzameld.

Kenneth had al een poesje van een jaar toen ik bij hem kwam wonen, Sloebertje. Na wat tegenslagen die ons hebben getroffen mocht ik als troost een poesje uit het asiel uitzoeken. De naam Chivu had ik al voordat ik überhaupt een poesje op het oog had. Een klein zwart poesje (toen heette ze Nada) van een maand of 4 (gokje, want ze is gevonden) trok mijn aandacht en klom in mijn nek zodra haar deurtje open ging. Die ging dus mee naar huis! Nadat de oom van Kenneth een dik half jaar later een nestje kittens had (nou ja, z'n poes dus he?!) en we, ondanks mijn waarschuwingen, gingen kijken, was Google 9 weken later onderdeel van ons gezinnetje.
Helaas is Sloebertje vorig jaar doodgereden. Ik had Joey (in het asiel heette hij nog Ilax) al een hele tijd zien zitten in het asiel. Het arme dove katertje leek maar geen huisje te kunnen vinden. Toen besloten we dat uit iets heel verdrietigs dan maar iets moois moest komen en hebben we Joey geadopteerd.
Chivu is inmiddels 3 jaar, Google 2 en Joey ook bijna 2.
Verder hebben we een tropisch aquarium met een boel vissen, die bijna allemaal wel een naam hebben, maar dat wordt toch echt teveel om op te noemen... Smile
Hoi allemaal,

vol enthousiasme vertelde Rianne over deze site. Zij is al jaaaaren een vriendin van me. Ik dacht, kom ook eens kijken en mijn grut laten zien :-)

Weet nog niet hoe ik foto's moet plaatsen, dus nog ff zonder foto's...

Mijn naam is Claudia, 24 jaar woon in Lelystad sinds 1,5 jaar op mezelf. Sinds april '06 heb ik Chico die nu 7 maanden is en sinds 1 week heb ik kleine Luca erbij die is nu 9 weken. Chico is een cypers en Luca een witte met wat cypers kleurige vlekjes. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, slapen met elkaar, wassen met elkaar en vechten met elkaar! :-)

Zodra ik meer snap over foto's plaatsen zal ik er 1 neerzetten, kunnen jullie mijn schatjes ook zien (Rianne heeft ze inmiddels al bewonderd).

Nou, nu ff genoeg info, meer verhalen volgen!!

groetjes Claudia
Leuk dat je ook hier bent Claudia.
Misschien kan Rianne een keer uitleggen hoe foto's plaatsen werkt of misschien kan je het zelf uitvinden via : www.photobucket.com
Daar werken eigenlijk de meesten hier mee.

Groetjes,
Bianca
Welkom hier Claudia! Big Grin

Het is niet meer dan gepast dat we waarschuwen voor het hoge verslavingsgehalte hier!! :lol: Veel plezier!
Wat leuk Claudia, heel hartelijk welkom op deze site.
En zoals al gezegt, als je gezellig meeschrijft, dan zul je zien hoe gouw de verslaving ook bij jouw doorbreekt.
wat leuk claudia ,hoe meer zielen hoe meer vreugd :lol:
Hallo Claudia,
Wat leuk dat je hier komt kijken!
Welkom hoor! Het is hier echt super gezellig!

Groetjes Lisenka
Pagina's: 1 2 3 4