Kattekrabbels Forum

Volledige versie: Hallo allemaal, even voorstellen
U bekijkt momenteel een uitgeklede versie van ons materiaal. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hallo allemaal,
Mijn naam is Karin en ik ben het personeel (maar wel het trotse personeel :wink: ) van mijn 4 poezen en 3 hondjes. Ik zal eerst mijn poezen even voorstellen:
Als allereerste Ramsi, hij is een lief oud ventje van 14 jaar met nog maar 3 tandjes en woont hier ongeveer 12 jaar. Ramsi heb ik uit het asiel gehaald toen hij ongeveer 1 jaar en 9 maanden was. Hij had 2 eigenaren gehad waarvan zijn 1ste eigenaar hem nogal ''ruw'' behandeld had. De 2de eigenaar was bang voor hem. Ik snap nu nog steeds niet waarom. Hij was erg bang en vrij schuw in het begin en in het asiel was hij ook niet zo'n lieverd (zeiden ze). De eerste nacht lag hij al gelijk bij mij aan het voeteneind en de mensen van het asiel wilden dit bijna niet geloven. Ramsi was gewoon erg gestressed doordat hij in zo'n klein hokkie zat denk ik. Hij heeft een half jaar last gehad van stress diarree, maar dat is helemaal goed gekomen. Toen ik eenmaal was begonnen met mijn ''knuffeltherapie'' ging het al snel beter. Hij is nu een van de grootste knuffelkonten die hier rondloopt en kletst lekker de hele dag door tegen mij. O ja....Ramsi vindt het helemaal het einde als hij gekamd wordt Big Grin Ramsi is cypers grijs gestreept met wit.

De 2de wat oudere heer is mijn pers Bundy. Bundy is een verjaardagscadeautje van mijn zus, zij fokte toen nog perzen. Ik ken Bundy vanaf dat hij 1 dag oud was en ging wekelijks naar mijn zus om hem het flesje te geven (mijn zus gaf ze altijd wat extra's om goed te kunnen groeien). Helaas werd bij Bundy op 6 jarige leeftijd de nieraandoening PKD vastgesteld .Hij zou niet oud worden. Hij is inmiddels 12 jaar en doet het nog steeds erg goed, hij heeft een speciaal dieet. Ook heeft Bundy vroeger ernstige niesziekte gehad door een enting en was er bijna niet meer geweest, hij had bijna 40 graden koorts. Ik ben toen 3 weken lang elke dag op en neer gereden met hem naar de dierenarts en uiteindelijk heeft hij het geredt. Wel heeft hij nog periodes dat hij erg niest.....ik moet hem goed in de gaten houden en als het erg is dan krijgt hij een antibioticakuurtje. Bundy is een echte sul....het duurt erg lang voordat hij boos wordt. Bundy is een wit/creme harlekijn.

Dan Minou, zij is een zeer eigenzinnige gitzwarte poes met geen haartje wit. Minou is 6.5 jaar oud en is hier vanaf dat ze 7 weken oud is. Zij komt bij mij ex buren vandaan, daar was een zwerver aan komen lopen en heeft daar een nestje kittens gekregen. Minou was de zwaarste (met 7 weken 1 kilo) uit het nest. Maar omdat zij een navelbreukje had raakten ze haar niet kwijt. Ik had toen net mijn Tuppy (een mooie lapjespoes) verloren en heb Minou meegenomen. De navelbreuk heeft ze nooit last van gehad, want tijdens de steralisatie zag de dierenarts dat dat al dicht zat....door al het vet in haar buik. Maar alle buikmassages die ik haar heb gegeven hebben ook geholpen. Minou laat duidelijk weten tegenover de andere katten wat ze wel en niet wil. Alleen 's avonds komt ze bij me voor een knuffel en een aai en verder ligt ze het liefst de hele dag op bed. Deze dame is dus graag op zichzelf.

Dan de jongste van het stel Balou. Balou is een bluepoint colourpointpers met een vleugje birmaan en/of ragdoll erdoor. Balou is nu 4.5 maand en is erg groot voor zijn leeftijd. Hij scheelt nog maar 3 cm ongeveer kwa hoogte met mijn Bundy (en die is al groot) en hij weegt nu al ruim 3 kilo! Hij heeft ook erg grote poten en is nog lang niet uitgegroeid. Ik heb Balou gekocht via internet en hij mocht al gelijk mee (hij was pas 8 weekjes oud!) Balou is nog erg ontstuimig en doordat hij zo groot is ook erg onbenullig :wink: maar ook erg lief. Hij kan als een baby in mijn armen liggen en aporteert balletjes en propjes. Hij is erg graag bij me en is dan ook altijd wel in de buurt. Hij is ook vrij brutaal en plaagt de anderen (inclusief de honden) net zolang tot dat hij een haal of een grom krijgt. Hij trekt zich er weinig van aan en pakt dan een speeltje. Verder is het net een kliko want hij eet echt alles! :wink: Hij ligt graag buiten in het zonnetje (aan een tuigje).

Dan mijn 3 hondjes....Micky mijn shelty van 12 jaar uit het asiel (toen was hij 7 maanden hij was gevonden in het bos), Missy mijn malthezertje van 12 jaar met inmiddels een hartkwaaltje (via de krant, zij moest weg toen was ze net 1 jaar en 1 maand oud) en Indy van 6 jaar. Zij is een yorkshire terrier en komt uit de broodfok. Juist een broodfokteefje met een vreselijk verleden. Indy was niet gesocialiseerd en niet zindelijk. Nu 2 jaar later (ik heb haar 2 jaar nu) loopt ze aan de riem en is zindelijk...ze is nog wel erg schrikkerig en moet van andere mensen niet veel weten (van mij gelukkig wel :wink: ) Alleen het bezoek wat hier binnenkomt benaderd ze heel voorzichtig. Bij mannen duurt dat iets langer of helemaal niet. Indy is nu wel een blij en tevreden hondje.

Jeeeetje wat een verhaal zeg? Ik hoop niet dat ik jullie ermee verveel :wink: Maar nu kennen jullie mijn beestjes wel gelijk Big Grin
Groetjes van Karin.
Hoi Karin,

Leuk dat je je katten en honden even voorstelt Big Grin Leuke namen hebben je huisdieren!
Nu willen we natuurlijk ook iets over jou weten Tongue haha

Misschien heb je al wat meegelezen...? maar...:
Schrijf gezellig mee! Bij Kattenpraat kun je een topic openen voor verhaaltjes en foto's van je eigen huisdieren.
Bij het Krabbelhoekje kun je alle overige info kwijt Big Grin
Halllo Karin.
Welkom hier op krabbels.
Je kletst maar gezellig mee hoor.
Een paar dagen verder en je zit er midden in.
He hoi welkom, wat een leuk dierenspan heb je
Ben benieuwd ook naar foto's, dus open gerust een eigen topic op kattenpraat en hopelijk kan je wat plaatsen.

Veel plezier hier.
[Afbeelding: welcome19.gif]
Welkom Karin bij kattekrabbels.
Fijn dat je iedereen even widen voorstellen veel krabbelplezier
Dank jullie wel voor het warme welkom Big Grin Ik zal een topic openen bij kattenpraat en gelijk foto's plaatsen van de bende hier :wink: Enne...oh ja, ik zal even iets over mijzelf vertellen.

Mijn naam weten jullie al Tongue . Ik ben 40 jaar en werk in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Dit doe ik al 6 jaar met veel plezier. Ik ben niet getrouwd en woon ook niet samen, behalve met mijn huisgenootjes dan :wink: Omdat ik onregelmatig werk bevalt het alleen wonen mij uitstekend. Ik heb ook geen kinderen. Als jullie nog meer willen weten dan zie ik dat vanzelf :wink:
Hoi Karin, welkom op krabbels!!

Leuk zo'n uitgebreid verhaal over je katjes. Ga zo snel de foto's opzoeken :lol: Zijn we dól op hier, heheheheh Big Grin

Klets gezellig mee, vraag gerust als je iets even niet meekrijgt en stort je er lekker in!

Veel kabbelplezier!
Groetjes,
Nadine.
welkom karin, gezellig dat je mee komt kletsen!
ik ga gauw op zoek naar de foto's Smile
Ik krijg hier een heel gezellig welkom, volgens mij ga ik mij hier wel vermaken :wink:
Ha, leuk, een nieuwe Krabbelaar! Big Grin
Ook namens mij welkom, Karin.
Ik ben heel benieuwd naar al je lieffies, dus ik ga gauw bij je topic kijken. :lol:
He hoiSmile
Welkom hier op het forum! En heeel veel leuke diertjes zo te zien, heel benieuwd naar de verhalen en foto's

Veel plezier hier!
[Afbeelding: welkom29.gif]

Hoi Karin,
Ik wens je veel plezier hier op krabbels!
Je hebt je katten en honden leuk voorgesteld en ik ga snel naar je topic kijken!

Groetjes Lisenka
Nogmaals bedankt allemaal voor jullie warme welkom!